Втори месец стана, откак министър-председателят ни Кирил Петков освободи закачалката

...
Втори месец стана, откак министър-председателят ни Кирил Петков освободи закачалката
Коментари Харесай

За пардесюто на Просто Киро, елитните харвардски дънки и безплатен урок по стил от Борис Джонсън и Байдън

Втори месец стана, откак министър-председателят ни Кирил Петков освободи закачалката в дрешника си от тежестта на обичаното си пардесю. С бежовото палто някогашният длъжностен министър на стопанската система изкара цялата си предизборна акция, с него посрещна Бъдни вечер и както наподобява, отново с него ще изкара цяла зима.

О, да не пропуснем и индиговите дънки на премиера, които всеки миг ще се изтъркат от толкоз носене...

С този дрескод Просто Киро агитираше софиянци да гласоподават за него в навечерието на парламентарните избори на 14 ноември. По-рано същия месец сподели най-известните дънки в републиката и пред гласоподавателите в Сливен.

Със същата композиция го завари и успеха на " Продължаваме промяната " в нощта на изборите. Седмица по-късно, на балотажа за президент, милионерът отиде до своята секция, отново с обичаните пардесю и панталони.
свързани новини135386на 30.12.2021
В този си неглижиран тип министър председателят (не)уважи и празничното свещенодействие на Бъдни вечер в катедралния храм " Свети Александър Невски ". Навлечен по същия метод, и из центъра на София се разшета тези дни. И, нищо ново - изпрати 2021 година със същия аутфит.

Чудно по кое време брачната половинка му Линда сколасва да изкара от пералнята премиерската униформа?!?...

Само преди дни специалистът и учител по стратегическа връзка в Нов български университет Василиса Иванова дефинира цялостния стайлинг на премиера - незакопчано горно копче на бяла риза без вратовръзка и дънки в типичен деним, като " Униформата на Лигата на невероятните " - това били девойките и момчетата от Харвард. Този дрескод в западния свят бил знак за принадлежност към защита школа, признак на най-хубавите учебни заведения, на елитния тим.

Та, видите ли НСО да охранява ходещи дънки из столичния център, да си знаете - елитните премиерски са!

ЗАБЕЛЕЖКА: На вниманието на министър-председателя - най-долу може да открие безвъзмездна лекция по от някои политици от международна големина или най-малко да се осведоми в какъв тип те посрещнаха Коледа. Даже и постоянно несресаният Борис Джонсън скри шапката на Просто Киро.



Снимка: sliven-news.com







Снимка: БУЛФОТО













Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР