Втори месец продължава издирването на известния врачански любител на природата

...
Втори месец продължава издирването на известния врачански любител на природата
Коментари Харесай

Врачанин потъна вдън земя на петък 13-и, втори месец го издирват

Втори месец продължава издирването на известния врачански фен на природата и известен измежду съгражданите си със своите фотоси на планината Хари Берковски, научи организация BulNews.
До момента от него няма никаква диря макар напъните на околните му. Човекът последно е забелязан на 13 септември към 11 часа пред блока където живее на ул. „ Климент Охридски”. Тогава той е бил със ярко бежово яке и ярък панталон. Носил е туристическа раница и щеки. Последната фотография, която запаленият алпинист е качил в профила си във Facebook е от Врачанския Балкан на 12 септември.
Това обаче не е извънредно, тъй като всичките му фотоси са запечатали естествени хубости от Балкана и града през разнообразни сезони.
След като мъжът изчезна, първо щерка му стартира доста интензивно да го търси. Тя и близки нейни другари разпространиха описанието му и в обществените мрежи.
По-късно Хари Берковски е бил разгласен за търсене и от Министерство на вътрешните работи. Направено е обширно претършуване на Балкана, къде се допуска, че той може да е отишъл. Издирването не дало обаче упования резултат.
Към момента е ясно единствено, че околните му са проучили, че при изгубването си индивидът е бил в положително здравословно положение. Те не престават да чакат информация за него и всяка такава би им била от изгода.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР