Втори клип по случая с тежкия родителски конфликт в Елип

...
Втори клип по случая с тежкия родителски конфликт в Елип
Коментари Харесай

Родителите от Елин Пелин въвлекли цялата държава в конфликта си

Втори клип по случая с тежкия наставнически спор в Елип Пелин, засягащ две деца на 3 и 4 година, се появи в обществените мрежи в събота. Общината в града пък разгласява документи, от които проличава, че всички вероятни държавни институции са били въвлечени в тази ситуация, само че се оказват безсилни да го разрешат, а всички районни съдии в града са си създали отказ.

В петък Катерина Игнатова, която е майка на две момиченца на 3 и 4 година, популяризира през Facebook профила си видеоклип, който демонстрира жестока сцена, в която някогашният ѝ брачен партньор Борислав Кръстев по нейни думи " отвлича " 3-годишната им щерка. На видеото се вижда по какъв начин двамата родители и техни близки в продължение на минути влизат в разпра и дърпат момиченцето. Позицията на Игнатова е, че бащата упражнява домашно принуждение върху нея и децата ѝ, " без реакция на нито една институция ".

В събота в обществените мрежи се появи втори клип, който демонстрира същата обстановка, разиграла се на 30 юли към 8.30 ч. сутринта, само че от камера в колата на бащата Борислав Кръстев, на който се чува по какъв начин майката пиши, че ѝ отвличат детето.

От съображения за протекция на детето Mediapool не разгласява и двата публикувани видеоклипа.

Адвокатът на Кръстев Пламен Борисов изясни пред Mediapool, че спорът сред двамата родители е от години. По думите му майката неведнъж не е изпълнявала правосъдното съглашение за персонален режим на бащата с децата, като нормално той отива на адреса, нея я няма, а след това декларира, че той не е идвал. По думите на Борисов майката и дядото на децата имат правосъдно предписание да се въздържат от домашно принуждение по отношение на бащата и децата. Борисов сподели още, че майката не е поискала да посещава обществени услуги за психическо консултиране, за разлика от бащата, който го е правил.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР