Втори февруари т.г. е датата, от която започват първите редовни

...
Втори февруари т.г. е датата, от която започват първите редовни
Коментари Харесай

Тръгват директните полети между София и Одеса

Втори февруари т.г. е датата, от която стартират първите постоянни директни полети сред София и Одеса, оповестяват от " България Ер ". Еднопосочните билети на националния транспортьор сред родната столица и петия максимален украински град ще са на цени, съпоставими с тези на автобусните билети по този маршрут. Със аероплан обаче дистанцията ще се изминава за по-малко от два часа.

Еднопосочният билет ще бъде на цени от 46 евро, а двупосочният - от 92 евро. Полетите ще се извършват два пъти седмично - всеки петък и неделя.

" Щастливи сме да прибавим още една дестинация в полетната си стратегия и по този метод първи да предложим на клиентите си нещо, което до този миг не се оферираше на авиационния пазар в България. Освен, че сме единствените у нас, които започваме да предлагаме полети сред София и Одеса, директната въздушна линия е доста специфична и значима, тъй като ще изиграе ролята на мост сред двете страни. Тя ще даде опция на десетки българи и украинци да се прибират в родните си страни по-често и по-бързо. Ние, от " България Ер ", се радваме, че като народен транспортьор имаме опция да предложим тази по-удобна директна връзка сред България и Украйна ", сподели Мария Стоянова - търговски шеф на " България ер ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР