Втори фалстарт претърпя делото за жестокото убийство на Николай Георгиев,

...
Втори фалстарт претърпя делото за жестокото убийство на Николай Георгиев,
Коментари Харесай

Издирват под дърво и камък рецидивиста Попчето

Втори провал претърпя делото за жестокото ликвидиране на Николай Георгиев, осъществено през лятото на 2016 година в центъра на Бургас. За зверството е упрекнат рецидивистът Петър Попчев, по прякор Попчето, оповестява уеб сайтът " Флагман ".

Причината за отлагането на процеса е изгубването на Попчев, който е търсен къде ли не от полицията. Той е в неопределеност към този момент 2 месеца и половина, откакто не е открит от ченгетата по отношение на пребит мъж до кафе „ Мокай “ на 1 май.

Това не е първото изгубване на Попчето. Опасният бургазлия беше в неопределеност 3 месеца след жестокото меле с Георги Карчев-Карчо, Петър Ганев-Белото и Димитър Колев в известната плажна дискотека „ Сакса бийч “ от предишното лято. Изненадващо Попчев реши самичък да се съобщи, само че престоя напълно малко в ареста. Причината е, че арбитър Захарин Захариев реши да го пусне на независимост, макар че Попчето е застрашен от пожизнен затвор поради жестокото ликвидиране в центъра, както и че има 4-годишен „ стаж “ зад решетките за опит за ликвидиране. За решението му не попречи и фактът от 3-месечното му укриване. Всяко едно от тези неща е причина за ново изгубване на Попчето или осъществяване на друго закононарушение, каквото той сътвори пред кафе „ Мокай “, само че неизвестно за какво окръжният магистрат не се съобрази с тези обстоятелства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР