Втори фалстарт претърпя делото за жестокото убийство на Николай Георгиев,

...
Втори фалстарт претърпя делото за жестокото убийство на Николай Георгиев,
Коментари Харесай

Издирват под дърво и камък рецидивиста Попчето, ще отърве ли затвора за жестоко убийство

Втори провал претърпя делото за жестокото ликвидиране на Николай Георгиев, осъществено през лятото на 2016 година в центъра на Бургас. За зверството е упрекнат рецидивистът Петър Попчев, по прякор Попчето, оповестява "Флагман ".

Причината за отлагането на процеса е изгубването на Попчев, който е търсен къде ли не от полицията. Той е в неопределеност към този момент 2 месеца и половина, откакто не е открит от ченгетата по отношение на пребит мъж до кафе „ Мокай “ на 1 май.

Това не е първото изгубване на Попчето. Опасният бургазлия беше в неопределеност 3 месеца след жестокото меле с Георги Карчев-Карчо, Петър Ганев-Белото и Димитър Колев в известната плажна дискотека „ Сакса бийч “ от предишното лято. Изненадващо Попчев реши самичък да се съобщи, само че престоя напълно малко в ареста. Причината е, че арбитър Захарин Захариев реши да го пусне на независимост, макар че Попчето е застрашен от пожизнен затвор поради жестокото ликвидиране в центъра, както и че има 4-годишен „ стаж “ зад решетките за опит за ликвидиране. За решението му не попречи и фактът от 3-месечното му укриване. Всяко едно от тези неща е причина за ново изгубване на Попчето или осъществяване на друго закононарушение, каквото той сътвори пред кафе „ Мокай “, само че неизвестно за какво окръжният магистрат не се съобрази с тези обстоятелства.

Очаквано делото за зверското ликвидиране не потегли и през днешния ден. Най-вероятно няма да стартира и при започване на юли, когато е идната дата на разпоредителното съвещание по процеса. Ако бъде приет за отговорен, Попчев може да получи от 15 до 20 години до доживотна присъда без право на подмяна.

Припомняме, че 36-годишният Николай беше пребит свиреп в градинката на Старата поща, към среднощ на 19-ти юни 2016 година Николай издъхна в пъклен страдания след 2-седмици в кома, откакто главата му е размазана от тежките удари, които съгласно експертизите са нанесени от Попчето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР