Втори ден в Банско откакто карантината беше отменена.. От Националния

...
Втори ден в Банско откакто карантината беше отменена.. От Националния
Коментари Харесай

Укривани ли са случаи на заразени с коронавирус пациенти в Банско

Втори ден в Банско откогато карантината беше анулирана..

От Националния действен щаб оповестиха, че имат данни за това, че лекари са крили за лица със признаци на COVID=19.

Общопрактикуващи лекари обявиха, че изказвнето на щаба буди неразбиране. По думите им те са поели цялата тежест по време на 14-дневния карантинен интервал и са лекували пациентите със слушалка и уред за кръвно налягане.
Лекарите в Банско: Никой не е желал от нас информация за пациентите Медиците са безапелационни, че не са укривали данни за хора със признаци на ковид
„ Беше затворен достъпът до рентегновия кабиент, който се намира в общинската болница. Разчитахме само и единствено на клиничните прегледи и сме си правили задоволително съзнателно отговорностите “, съобщи доктор Кушлев.

Той изясни, че изявлението на щаба,че е имало 50 души със подозрения или с позитивни резултати за COVID-19 също буди неразбиране.
Три генерации дами след карантината в Банско: Нямаше суматоха, спазихме ограниченията
„ Много добре е известно и на хората отвън медицинските среди, че диагностиката на болестта е извънредно лабораторна. Изследвани са единствено 21 пациенти. От къде пристигнаха тези 50 случая? Може би ръководителят на Щаба военачалник Венцислав Мутафчийски по неведоми пътища е изследвал без наше познание още 29 пациенти “, акцентира лекарят.

Медиците обясниха, че са обикаляли от къща на къща, с цел да изследват пациенти. С тях са били чиновници на РЗИ и полицията. Те допълниха, че са следвали всички инструкции на институциите и не е било належащо да рапортуват за всеки, който е бил с грипоподбни признаци.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР