Втори ден жители на столицата събират подписка срещу протеста и

...
Втори ден жители на столицата събират подписка срещу протеста и
Коментари Харесай

Продължава подписката срещу протеста и блокадите в София

Втори ден поданици на столицата събират подписка против митинга и блокадите на основни кръстовища. Мястото е до пилоните на НДК.

Инициативата е на Facebook групата "Не поддържам митинга ". Подписката се събира в поддръжка на тъжба до прокуратурата за демонстрация на безчинство с особена смелост и вулгарност от страна на протестиращите, както и на тези, които са блокирали кръстовищата при Президентството и Министерския съвет, пред Ректората и Орлов мост.

Събират подписка против митингите и блокадите в столицата

В жалбата съперниците на митинга акцентират, че желаят да употребяват правото си на свободно напредване, работа и отмора. Инициаторите на подписката обявиха, че не търсят повсеместност. Затова и стоят край пилоните на НДК единствено по два часа вечер. По думите им, задачата им е по-скоро прокуратура и Министерство на вътрешните работи да се задействат и да защитят правата им. Утре в 9 ч. сутринта уредниците на подписката ще я внесат дружно с другите нужни документи в Софийска градска прокуратура. След това ще чакат прокуратурата и Министерство на вътрешните работи да вземат бързи законови ограничения и да подсигуряват правата на жителите за свободно напредване в столицата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР