Втори ден хора се събраха на лобното място на двамата

...
Втори ден хора се събраха на лобното място на двамата
Коментари Харесай

Ето Явор и Ани, които загинаха на пешеходната пътека-Снимка

Втори ден хора се събраха на лобното място на двамата младежи, които починаха на столичния бул. „ Сливница ”. Протестиращите желаеха промени – ограничавания на скоростта и ограничения, които да спрат случаите в региона.

Явор и Ани бяха прегазени на пешеходна пътека.

В прочувствена изповед бащата на 22-годишния Явор изиска да спре войната по пътищата. 

Явор и приятелката му Ани били дружно от две години. В нощта, в която изгубиха животите си, се прибирали у дома. Блокът им е на метри от пешеходната пътека. Явор се занимавал с любителска снимка.

„ Този еднообразен диалог, който събитието допуска, че би трябвало да се води, не отива на Явор. Човек, на който усмивката не му слизаше от лицето, човек, който нямаше угризения да каже каквото желае. Но в това време доста оправдателен, оправдателен доста към дамите, напряко се удивлявам до момента в който приказвам за човек като него ”, споделя приятелят му Петър Будинов, с който до неотдавна снимали рамо до рамо. На събитията им постоянно идвала и Ани. „ Знам, че поддържаха връзка от разстояние. Чакаха да могат да се насладят до дъно на опцията да са дружно. За страдание продължи прекомерно малко ”, добавя Петър пред Нова тв.

Все още няма формален отговор с каква скорост се е движил водачът.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР