Втори дълъг работен ден за депутатите вчера. След 11 часа

...
Втори дълъг работен ден за депутатите вчера. След 11 часа
Коментари Харесай

След почти 12 часа работен ден, депутатите излизат във ваканция

Втори дълъг работен ден за депутатите през вчерашния ден. След 11 часа и половина съвещание, 40 минути след среднощ, Народното събрание гласоподава да прекрати работа, без да бъдат прегледани последните две точки от дневния ред. От тази нощ до края на август депутатите излизат във почивка.

Народните представители гласоподаваха промени в Наказателния кодекс, предвиждащи по-строги санкции за пияни и дрогирани водачи, избраха шеф на Сметната палата - Димитър Главчев от ГЕРБ-СДС и на Здравната каса - Станимир Михайлов, повдигнат от ПП-ДБ. Отхвърлиха и предложенията за промени в Закона за горите.

Народното събрание гласоподава да прекрати работа, без да изслуша министъра на финансите Асен Василев и ръководителя на ДАНС Пламен Тончев за финансово-икономическото положение и евентуалните опасности за България след прекратяването на концесията на „ Лукойл “ върху пристанище „ Росенец “. За идващото съвещание остана и първо четене на промени в Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР