Втори човек от Локомотив напуска клуба в рамките само на

...
Втори човек от Локомотив напуска клуба в рамките само на
Коментари Харесай

И Сашо Станков напусна Локо

Втори човек от Локомотив напуща клуба в рамките единствено дневно. Александър Станков, който се водеше консултант разгласи раздялата си с черно-белите. Преди него това стори нападателят Вилим Посинкович.

" Приключих с Локомотив (Пловдив). Уговорката ми с Христо Крушарски беше да оказа помощ до края на сезона. Пожелавам от все сърце триумф на тима и почитателите, които са едни от най-великите ", сподели Станков пред БЛИЦ СПОРТ.

Бившият треньор на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) се завърна на " Лаута " през февруари. С богатия си опит, насъбран през годините, Станков помагаше на боса Христо Крушарски, на тима и на школата. Специалистът наблюдаваше и футболисти от България за селекцията. Той бе мощно наскърбен, когато треньорът Акрапович разкара докараният от него Христо Златински, за който се считаше, че ще е несъмнено ново попълнение.

" Понякога е по-добре да си тръгнеш като си на върха. Със сигурност и в бъдеще отново ще бъда обвързван с Локомотив. Някой прекрасен ден може да се завърна, нищо не се знае. Желанието ми е да потърся друго предизвикателство ", продължи Сашо Станков.

" Със спечелването на Купата на България постигнахме огромен триумф, щастлив съм. Всички в клуба сме извънредно удовлетворени. Радваме се, че доставихме такава приятност на почитателите. Желая триумф на клуба ", добави Станков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР