Втори американски есминец навлезе в акваторията на Черно море. USS

...
Втори американски есминец навлезе в акваторията на Черно море. USS
Коментари Харесай

Втори разрушител на САЩ навлезе в Черно море

Втори американски есминец навлезе в акваторията на Черно море. USS Ross мина Босфора и беше сниман в Турция. От Шести американски флот потвърдиха, че още един военен транспортен съд е направил същото, заяви ТАСС, базирайки се на американските сили.

USS Carney на американските военноморски сили също е навлязъл в Черно море за повишение на районната сигурност и подсилване на съвместимостта на военноморските сили на натовските съдружници, показаха от Вашингтон.

„ Ние сме ангажирани със основаването на здрави връзки в Черноморския район, които са от сериозно значение за мира и стабилността. Нашето наличие тук укрепва доверието и убеждава нашите съдружници в уговорката ни към сигурността в района “, съобщи командирът на втория есминец Брайън Гало.

На 17 февруари USS Carney се е включил към другия унищожител в Черно море „ за осъществяване на морски интервенции по сигурността “, показаха от Шести американски флот. Влизането на втори американски транспортен съд в Черно море е в границите на графика, който разрешава на военноморските сили на Съединени американски щати да поддържат оперативно наличие в района.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР