Втората внучка на Илиана Раева – Емили, стана на 1

...
Втората внучка на Илиана Раева – Емили, стана на 1
Коментари Харесай

Внучката на Илиана Раева стана на 1 месец - slava.bg


Втората внучка на Илиана Раева – Емили, стана на 1 месец. По този мотив щастливата баба сподели лицето на бебето във Фейсбук. До момента неговата майка – Виолета Сиракова, го криеше.

„ Нежност и хубост! Обичам те! “, написа тя към фотографията.

Много от почитателите на президента на Българската федерация по художествена гимнастика я поздравиха и пожелаха на внучето ѝ доста здраве и нехайно детство.

„ Моля да бъда извинена, че не съм в положение да отговоря на всички, даже и единствено с палец, само че се оказа, че краткотрайната ми нова специалност (Пепеляшка) не ми разрешава да се застоявам доста в обичаната обществена мрежа. Сериозно съм развихрила един малко подценяван до момента мой гений (кулинарка), който е завладял в огромна степен всекидневието ми “, отговори им тя и благодари за хубавите пожелания.

Раева уточни, че се е специализирала освен в чистенето и готвенето, само че и в подреждането, също така е гледачка на внучетата. Тя се пошегува, че след толкоз ястие и стоене у дома, никой не е качил килограми, с изключение на по-малката ѝ щерка Виолета, която чака второто си дете.

Съпругата на Наско Сираков призна, че съвсем не гледа телевизия, единствено за известно време вечер, когато всички са към масата и разискват новините към изключителното състояние. Тя посочи, че към този момент няма маникюр, само че за сметка на това дребната Илиана, кръстена на нея, я лакира с детските си лакове.

„ Правим куп други луксозни и доста забавни позабравени от възрастта неща, само че към този момент ми изтича времето за ФБ и не мога да ги споделя в този момент “, приключва тя.

Източник: Tialoto.bg
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР