Втората в света при жените Онс Жабер започна с убедителен

...
Втората в света при жените Онс Жабер започна с убедителен
Коментари Харесай

Втората в света при жените с експпресна победа в Лондон

Втората в света при дамите Онс Жабер стартира с безапелационен триумф присъединяване си на Откритото състезание на Англия по тенис, откакто надигра квалификантката Мирям Бьорклунд от Швеция с 6-1, 6-3 за по-малко от час игра.

Тунизийката, която загря за Уимбълдън с купа в Берлин и полуфинали на двойки със завърналата се на корта Серина Уилямс в Ийстборн, започва стремително и направи пробив в първия сервис гейм на скандинавката. Последваха още два до края на откриващата част за безапелационното 6-1. Вторият сет стартира с нов ранен пробив за Жабер, след който тя не изпусна самодейността, с цел да се поздрави с крайната победа.

There it is, the drop shot
— Wimbledon (@Wimbledon)

Африканката загуби единствено пет точки на първи сервис и две на втори за целия мач, отразявайки и двете благоприятни условия за пробив пред Бьорклунд. Жабер, която е четвъртфиналистка в Лондон от предходната година, ще спори за място във втори кръг на конкуренцията с победителката от дуела сред Ребека Марино от Канада и полякинята Катаржина Кава.

Напред в Уимбълдън продължиха още украинките Лесия Цуренко и Анхелина Калинина, Алисън Риск и квалификантката Мая Чвалинска.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР