Втората ракета на България - Димитър Кузманов, даде аванс на

...
Втората ракета на България - Димитър Кузманов, даде аванс на
Коментари Харесай

Отличен Кузманов даде аванс на България срещу Молдова

Втората ракета на България - Димитър Кузманов, даде задатък на отбора ни против Молдова в АТР Cup. Мико не остави подозрения в превъзходството си, побеждавайки Александър Козбинов с 2:0 сета (6:1, 7:5) за малко повече от час и 45 минути игра в Сидни. Успехът е първи за Кузманов на равнище АТР.

Той бе безапелационен в първата част, в която даде единствено гейм на противника си и съумя да го пробие на два пъти - в четвъртия, по-късно и в шестия гейм.

Козбинов усъвършенства играта си във втория сет и стигна до своя първи пробив в мача, пристигнал в шестия гейм. Кузманов обаче към този момент бе записал два. Той се виждаше победител с три мачбола при 5:4, само че се срина и молдовецът изравни. Мико върна пробива стремително, резервира централизация и този път не позволи изненада, затваряйки частта със 7:5.

Битката България - Молдова продължава с мач сред най-хубавия ни тенисист Григор Димитров и първата ракета на противника - Раду Албот.

Националите започнаха присъединяване си в първото издание на АТР Cup с трагичен триумф с 2:1 против Англия. В българската група 3 на шампионата е и тимът на Белгия.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР