Втората порция от кръга в квалификациите за Евро 2024 ще

...
Втората порция от кръга в квалификациите за Евро 2024 ще
Коментари Харесай

Ще подпечатат ли „петлите“ визите за Евро 2024

Втората порция от кръга в квалификациите за Евро 2024 ще се организира през днешния ден като несъмнено максимален интерес буди срещата сред Нидерландия и Франция в Амстердам.

Тя започва в 21:45 часа, до момента в който у нас ще се надяваме, че днешният петък 13-и ще донесе шанс на младежките ни национали до 21 години, които в 19:45 часа са домакини на Германия.

ДНЕС, 21:45 ЧАСА, НИДЕРЛАНДИЯ – ФРАНЦИЯ

Франция победи противника си в 4 от последните 5 директни дуела и стартира срещата на стадион „ Йохан Кройф Арена “ с цялостен актив от 15 точки след 5 мача. „ Петлите “ на процедура са се класирали за финалите в Германия, а с победа през днешния ден ще подпечатат присъединяване си и на доктрина. Интересното е, че момчетата на Дидие Дешан не са позволили нито един гол досега, а са отбелязали цели 11. Домакините са втори в групата с 9 точки от 4 дуела, откакто записаха 3 триумфа и 2 провали в предните си 5 опита. За последно възпитаниците на Роналд Куман победиха Ирландия в Дъблин с 2:1, само че в този момент предизвикването е надалеч по-сериозно и едва ли ще съумеят елементарно да вземат нещо от срещата.

ПРОГНОЗА: Франция да завоюва и Мбапе да означи



ДНЕС, 19:15 ЧАСА, БЪЛГАРИЯ U21 – ГЕРМАНИЯ U21

Националите на България до 21 години влизат в конфликта на стадион „ Александър Шаламанов “ в София с връстниците си от Германия като втори в група „ D “, с 4 точки от 2 мача. След равенството 1:1 като посетител на Естония и успеха с 1:0 над Израел, когато се разписа Никола Илиев. Бундестимът е трети с 3 точки, само че една среща – 3:0 над Косово като посетител. За „ лъвчетата “ на селекционера Александър Димитров следва още едно домакинство – точно на Косово идния вторник, 17.10, от 18:30 часа. Германия U21 дойде в България със звезди като Карим Адейеми и Юсуфа Мукоко от Борусия Дортмунд. Целият отбор бива оценен на малко под 115 милиона евро, до момента в който този на България - малко под 6.5 милиона евро.

ПРОГНОЗА: Двата тима да отбележат гол


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР