Втората поредна загуба на Славия в мач с много голове

...
Втората поредна загуба на Славия в мач с много голове
Коментари Харесай

Венцислав Стефанов в разговор за черно тото и "идиотски мачове" след зрелищен обрат

Втората поредна загуба на " Славия " в мач с доста голове докара до изявление на президента на клуба Венцислав Стефанов по тематиката за " черно тото ". След позволения поврат от 2:0 до 2:3 против " Септември " той съобщи, че би трябвало да се ревизира дали са правени залози в букмейкърските къщи и в случай че не - да получи опрощение.

Преди седмица белите отстъпиха с 3:5 вкъщи против " Дунав " (Русе). Въпреки двете провали " Славия " е втори в своята група в осмицата с шест точки преднина пред " Септември " и гледа към решителните мачове за присъединяване в плейофа за Лига Европа.

" Просто не мога да ги позная (футболистите). Едно мога да кажа - 100% знам, че няма никакви нечестни работи. Човек, който схваща от футбол, може да си извади самичък умозаключение, че тук няма никакви такива работи ", сподели Стефанов, който е и член на изпълнителния комитет на БФС, пред Би Ти Ви.


© LAP.bg

" Славия " водеше с 2:0 против " Септември ", само че загуби с 2:3

" Най-лесно може да се ревизира в букмейкърските къщи - дали има някакви
залози. Ако няма такова нещо, би трябвало да си върнете думите обратно и да ми се извините. Ако има нещо сходно - тогава може да се търси провинен или... Но аз най-малко не виждам от тези футболисти на " Славия " някой, който може да се занимава с сходни неща ", продължи той. По думите му при белите " това са невъзможни работи ".

Стефанов добави: " Имаше такива тимове, имаше такива случаи преди време. Но това в никакъв случай не е било в " Славия ". Мога да си сложа главата ".

Президентът на " Славия " оправда ситуацията с " идиотските мачове ", провокирани от формата в Първа лига.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР