Втората половина на ноември месец се очертава да бъде доста

...
Втората половина на ноември месец се очертава да бъде доста
Коментари Харесай

ПАЗЕТЕ се от тези 3 зодии през втората половина на НОЕМВРИ

Втората половина на ноември месец се обрисува да бъде много непредсказуема и забавна. Човек ще минава през компликации и щастливи мигове. Настроението на по-голямата част от зодиите ще бъде контрастно, което няма по какъв начин да не рефлектира върху близките.

Според астролозите 3 ще са зодиите, от които е добре да страните през втората половина на месеца.
Ето кои са те: • Телец;
Телците ще бъдат същински особняци през втората половина на месец ноември. Ако в фамилията си имате представител на тази зодия, сигурно няма да ви е елементарно. Тези хора са способни да ви изкарат отвън равновесие с държанието си. В нито един миг няма да знаете какво се случва с тях и какво е в главата им. Това доста ще ви изнервя и ще нажежава ситуацията. За предпочитане е да страните от зодията през втората половина на месеца.

• Лъв;
Лъвовете по принцип не са от хората, с които мъчно се комуникира, само че през втората половина на месец ноември те сигурно няма да са най-добата компания. Не е целесъобразно да им споделяте секрети, тъй като е допустимо представителите на зодията да ги опишат на трето лице.

Не е наложително да избягвате наличието на Лъва, само че звездите ви нашепват да имате едно мислено и да не им се доверявате.
• Риби.
Рибите по принцип са хора, на които доста, доста не може да се разчита. Те постоянно умеят да си измислят някакви персонални драми и да играят сюжетите на живота. През втората половина на ноември ще прекалят с цялото това нещо и сигурно ще нервират близките.

За предпочитане е да си затваряте очите и ушите в някои моменти, в случай че ви се постанова в всекидневието си да поддържате връзка с Риби. Ако в фамилията си нямате представител на зодията, то по-добре да избягвате срещи с тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР