Втората по рода си треньорска среща ще се проведе в

...
Втората по рода си треньорска среща ще се проведе в
Коментари Харесай

Треньор с многогодишен опит в Англия идва за втората Треньорска среща

Втората по рода си треньорска среща ще се организира в София на 4ти и 5ти януари 2020г. сред 09:00 и 17:00 въз основата на Царско село. Организатори на събитието са шефът на школата на ФК „ Спартак 1919 “ Радостин Александров, взаимно с Георги Захариев, създател на " Кампиония ".

Идеята на срещата/семинар е да се обсъдят наболели проблеми при работата с подрастващите в България и да се дадат насоки и образци от някои от лекторите. Форматът ще е въз основата на презентации и полемики. Ще има няколко тематики, които ще бъдат показани от избрани лектори, като по-късно се надяваме да се получи и потребна за всички полемика.

Специален посетител ще бъде Даниел Бейл – треньор с дълголетен опит в Англия, работил за Лестър, Бирмингам и Нотингам Форест. Бейл е началник в академията на Нотингам Форест, има лиценз UEFA “A”, изкарал е всички “Youth” модули в Англия и има най-високото равнище в курсовете по логика на психиката към Английската Футболна Асоциация. Всички поканени треньори, които ще приказват на семинара са:
Даниел Бейл (UEFA “A”) – началник в академията на „ Нотингам Форест “ във фаза 12-16 годишни Александър Гицов (UEFA “A”) – помощник-треньор във Флоридсдорфер и старши-треньор на дублиращия тим на отбора Данаил Иванов (UEFA “A”) – отговорник при 7-11 годишните в школата на ПФК „ Левски “ (София) Радостин Александров (UEFA “A”) – шеф на школата на ФК „ Спартак 1919 “
Семинарът ще бъде разграничен в два дни, с цел да обхване по-целенасочено и детайлно тематиките, които ще се дискутират. В първия ден тематиките ще бъдат ориентирани върху работата при най-малките – от 7 до 12 години, а на 5-ти януари, неделя, ще се акцентира повече върху работата при 12-18 годишните. Темите ще бъдат разнородни, за да се дадат отговори на допустимо повече въпроси, свързани с развиването при подрастващите, както и да се споделят разнообразни визии и способи, които да спомогнат за решаването на някои от проблемите, които се срещат в подготвителния развой у нас. Преди 3 години се организира първата „ Треньорска среща “ – тя се състоя в Стара Загора и събра към стотина треньори от цялата страна. Тогава входът бе свободен, само че в този момент поради разноските към пътуването на Даниел Бейл, както и разноските по организацията се постанова да съберем дребна сума, с цел да ги покрием. Целта на семинара не са финансови облаги, а да стартираме годината със свежи познания и с порив към рационализиране. Ако има задоволително огромен интерес, се надявам да не отнеме 3 години преди да създадем третата треньорска среща. Всички треньори с които се свързахме са доста въодушевени и са подготвили извънредно забавни тематики за показване. Благодарим на всички тях за това, че се отзоваха и че безплатно ще показват част от опита и знанията си на заинтригуваните.

Цената за присъединяване в един ден (събота или неделя) е 30лв. Пакет за двата дни е 50лв. В края събитието всеки треньор ще получи документ за наличие, написан от презентиралите треньори.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР