Втората по големина строителна компания в Словакия - Вахостав-СК (VAHOSTAV-SK

...
Втората по големина строителна компания в Словакия - Вахостав-СК (VAHOSTAV-SK
Коментари Харесай

Словашка строителна компания навлиза на българския пазар


Втората по величина строителна компания в Словакия - " Вахостав-СК " (VAHOSTAV-SK a.s.) навлиза на българския пазар.

Вниманието ѝ е ориентирано към комплицирани инфраструктурни обекти у нас като секторите през Кресненското дефиле, тунела под Шипка, елементи от автомагистрала " Хемус " и жп планове.

" В България следва да се построяват редица огромни и извънредно комплицирани инфраструктурни планове и считаме, че нашият опит и експертиза могат да са от огромна изгода. Наблюдаваме пазара и беседваме с редица локални сътрудници за опциите ", разяснява инж. Иван Кимличка, изпълнителен шеф на интернационалния отдел на " Вохастав – Семеен кодекс " в показване пред българските медии.

" Наблюденията ни до този миг са, че в страната има доста професионални компании с добре готови фрагменти, само че имаме вяра, че при този размер на идни обекти ще има място и за нас. За нас е значимо да се извършват качествени и мъдро проектирани обекти, като в същото време целим да вършим осъществяването им по-ефективно от позиция на време и запас ", добавя инж. Кимличка.

Заедно с българския си сътрудник " Европейски пътища " АД (новото име на " Пътища Пловдив " ), " Вахостав-СК " към този момент строи 13-километров сектор от скоростния път Ботевград – Мездра.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР