Втората партия, която внесе документите си за регистрация на евроизборите

...
Втората партия, която внесе документите си за регистрация на евроизборите
Коментари Харесай

Партия Воля се регистрира за евровота

Втората партия, която внесе документите си за регистрация на евроизборите през днешния ден, е " Воля ". Представители на ГЕРБ, които бяха първи и " Воля " се засякоха и поздравиха на влизане в ЦИК. Двама евродепутати чакат от партията на Веселин Марешки.

 © БГНЕС
Първата цел на " Воля " е да се пребори да бъде една от четирите обединения, която ще има евродепутати, сподели ръководителят на партията Веселин Марешки.
Веселин Марешки, ръководител на Политическа партия " Воля ": Понеже изборите са такива, че де факто, в случай че прескочиш прага втория човек доста по-лесно влиза в Народното събрание, аз мисля, че имаме късмет да имаме най-малко двама евродепутати.
Марешки сподели още, че не е ясно дали той самият ще се кандидатира. Той разяснява и подписката на Българска социалистическа партия за освобождението на ръководителя на Антикорупционната комисия.
Веселин Марешки, ръководител на Политическа партия " Воля ": Много елементарно се издават присъди в България, смятам, че към момента правилото за непорочност до доказване на виновност съществува в българското право и би трябвало към всеки едни това да е предписание.
Иначе би трябвало и Елена Йончева да се отдръпна, тъй като е упрекната за пране на пари, сподели още Марешки.
 Започва регистрацията на партиите и обединенията за евроизборите Започва регистрацията на партиите и обединенията за евроизборите
От през днешния ден стартира формалната регистрация на партиите и обединенията за идните избори за Европейски парламент. Тя ще завърши на 10 април, а за иниц...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР