Втората най-скъпа покупка в историята на Барселона Усман Дембеле със

...
Втората най-скъпа покупка в историята на Барселона Усман Дембеле със
Коментари Харесай

Бивш съотборник разкова Усман Дембеле с ярко разкритие

Втората най-скъпа покупка в историята на Барселона Усман Дембеле сигурно си сътвори доста врагове поради метода, по който напусна Борусия Дортмунд през предишното лято. По всичко проличава френският гений в никакъв случай повече няма да си върне уважението на своя досегашен съотборник Роман Вайденфелер, който го направи на пух и прахуляк поради стачката, която 20-годишният нападател разгласи.

Барселона не счита да разкарва Дембеле

Дембеле: Няма да си ида след единствено една година в Барса

Барса притегли Дембеле след звучната разлъка с Неймар и подписа договорка за 105 милиона евро плюс 40 милиона под формата на бонуси. Дотук няколко травми съществено попречиха на младока да остави по-сериозни усещания в дебютната си акция, а мнозина съзряха в това реванш на ориста. За да си издейства прехвърлянето в Барса Дембеле спря да посещава тренировки и разгласи, че повече няма да тренира, до момента в който не бъде продаден.

„ Футболен клуб не се напуща по подобен начин”, съобщи 37-годишният деец Вайденфелер. „ Действията му провокираха необикновен ужас, който не можеше да бъде овладян от никого. Това е екипен спорт, футболът не е тенис.”

Клоп: Ако Усман е на пазара, аз съм заинтригуван

„ Усман даже не си прибра обувките. Това е просто неуместно.”

Дембеле мина в Дортмунд от френския Рен през лятото на 2016 година. В дебютния си и единствен сезон при „ жълто-черните” той се регистрира с 10 гола и 21 асистенции.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР