Втората най-голяма верига по смесени бойни изкуства Bellator прекрати договора

...
Втората най-голяма верига по смесени бойни изкуства Bellator прекрати договора
Коментари Харесай

ММА верига уволни български боец заради расизма в мача с Англия

Втората най-голяма верига по смесени бойни изкуства Bellator приключи контракта на българина Георги Валентинов. Причината е замесването му в расисткия скандал на мача сред България и Англия през октомври. Сайтът Bloodyelbow.com напомни, че Валентинов е участвал в агитката, от която пристигнаха неприемливите възгласи, и има връзки с фенската организация " София-Запад ".

Попитани за коментар по отношение на Валентинов и мача сред България и Англия, от Bellator оповестиха, че боецът ще бъде освободен. " Bellator постоянно приема сходни въпроси доста съществено и освобождава Георги Валентинов от контракта му. Расизмът и знаците, асоциирани с него, нямат никакво място в спорта и няма да бъдат толерирани от нашата организация ", се споделя в известието.

Валентинов (21 победи, 5 загуби) отрече да е имал присъединяване в расистките обиди към футболистите на Англия и съобщи, че е попаднал на неверното място (в агитката). Българският боец подписа с Bellator през октомври. Той се подготвяше с треньора на ММА звездата Конър Макгрегър - Джон Кавана.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР