Втората най-голяма турска вериги в производството и търговията с дрехи

...
Втората най-голяма турска вериги в производството и търговията с дрехи
Коментари Харесай

Втората по големина турска модна верига стъпва и в България

Втората най-голяма турска вериги в производството и търговията с облекла и аксесоари ще отвори първия си магазин в България. Компанията DeFacto стъпва на пазара у нас с магазин с повърхност над 1400 квадратни метра в столичния " Сердика център ". Нейният магазин ще размени този на американската Forever 21, която през предходната година разгласи банкрут и стартира последователно да затваря свои обекти.

Турският бранд предлага артикули в региона на дамската, мъжката и детската мода. Тя оперира от 2005 година, а през 2011 година става вторият по величина фешън бранд в Турция.
 Forever 21 затваря 200 обекта и готви евакуиране от Европа
Верига за облекла с магазини и у нас затваря 200 обекта и готви евакуиране от Европа

Наемите на магазините ѝ коства по 450 милиона $ на година

Компанията има обекти в над 30 страни, в това число в Сърбия, Русия, Албания, Тунис, Мароко, Азербейджан и Йордания. Тя има над 500 магазина, като чиновниците ѝ са повече от 14 000.

Освен DeFacto в столичния мол порти отварят още 4 нови обекта, в това число и зона със зареждащи станции за електрическия автомобил на компанията Spark, предлагаща такива коли чартърен,

Един от новите обекти е магазинът на Calvin Klein, който ще предлага цялата продуктова гама на международната марка. Заедно с нещо ще проработят първият в София Fan Point Concept, в който ще се продават единствено обувки на марки като Karl Lagerfeld, DIRK BIKKEMBERGS, Dr. Martens, Mercer Amsterdam.

Производителят на питиета от кафе Nespresso също ще отвори собствен магазин в " Сердика център ", както и " УниКредит Булбанк " ще има собствен клон там.
 Primark идва в Източна Европа, само че пропуща България... към този момент
Една от най-големите фешън вериги идва в Източна Европа, само че пропуща България... към този момент

Компанията с оборот от над 8 милиарда евро отваря магазини в Словения и Полша
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР