Втората най-голяма софтуерна компания на българския пазар - международната Paysafe,

...
Втората най-голяма софтуерна компания на българския пазар - международната Paysafe,
Коментари Харесай

Втората най-голяма софтуерна компания у нас отваря нов офис с 200 души в София

Втората най-голяма софтуерна компания на българския пазар - интернационалната Paysafe, отвори втори офис в София, като с това уголемява и екипа си. Той се намира в бизнес постройка, част от комплекса Garitage Park, намиращ се в Бистрица наоколо до Околовръсния път.

Офисът, който заема компанията, е ситуиран на 2000 квадратни метра, като там ще работят близо 200 индивида, които са профилирани в региона на осведомителните технологии, осведомителната сигурност и финансовите услуги, предоставяни от сдружението. Това излиза наяве от публично известие.
 Кадър от новия офис на компанията
Източник:

Кадър от новия офис на компанията

" Ръстът ни в София и инвестицията в още един съвременен офис следват правилата на Paysafe за подкрепяне на кариерното развиване на нашите чиновници и даването на отлични условия за работа ", разяснява шефът на компанията за страната Мирослав Божилов.

" Големият брой търговски и развлекателни обекти, планувани в близко бъдеще в комплекса, ще обезпечават спомагателни услуги и улеснения за чиновниците ни, в това число достъп до басейн, спортни зали и детски и зелени площадки за отдих ", добави той.
 Софийските офиси, в които ще ви се прииска да работите: Paysafe
Софийските офиси, в които ще ви се прииска да работите: Paysafe

Елате на разходка в един от най-креативните и уютни офиси в столицата

Първият офис на Paysafe в столицата се намира в най-високата постройка в страната - " Капитъл Форт " на бул. " Цариградско шосе ". Там компанията заема пет етажа, а нейните чиновници са над 1000 души.

Дружеството у нас е част от интернационалната група Paysafe Group, която е водещ световен снабдител на цялостни платежни решения. Основната активност на компанията е обвързвана с обработването на разплащания, цифрови портфейли и онлайн парични решения. За нея в световен мащаб работят към 3000 души.
 Снимка 439143
Източник:

Що се отнася до първокласния комплекс Garitage Park, който включва жилищни и офис здания, неговото създаване стартира през 2016 година, а първият стадий от строителството към този момент е приключен. Инвестицията в него възлиза на 180 милиона евро, а общата застроена повърхност ще бъде 380 хиляди квадратни метра.
 Софтуерният колос VMware подписа най-голямата офисна договорка у нас
Софтуерният колос VMware подписа най-голямата офисна договорка у нас

Компанията ще реалокира 1600 свои чиновници в комплекса Garitage Park

В началото на предходната година Garitage Park съумя да притегли и първият огромен наемател от софтуерната промишленост. Тогава VMware подписа контракт за наемането на повече от 20 хиляди квадратни метра офис повърхност. Това стана най-голямата договорка в сегмента, сключвана на нашия пазар.

По-късно през същата година още две водещи имена в промишлеността оповестиха, че ще реалокират свои екипи в Garitage Park. Това бяха Milestone Systems и Atos, дружно с Euroccor.
 Milestone и Atos отварят офиси в Garitage Park в столицата
Още две ИТ компании отварят офиси в комплекса за €180 милиона Garitage Park

Първата фаза на плана ще бъде подготвена до края на годината
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР