Втората национална конференция на движение Заедно издигна Мая Манолова за

...
Втората национална конференция на движение Заедно издигна Мая Манолова за
Коментари Харесай

Издигнаха Мая Манолова за кмет на София без тя да знае

Втората национална конференция на придвижване " Заедно " издигна Мая Манолова за собствен кандидат-кмет на София на локалните избори през есента. Впоследствие се оказа, че тя не е удостоверила тази кандидатура.

" Г-жа Манолова ще дефинира своята позиция, откакто завършат европейските избори и допускам, че тя ще бъде положителна. Не е етично аз да приказвам, само че няма да направя такова предложение в космоса ", разяснява пред ТВ Европа Александър Томов. Съоснователят на политическото придвижване и някогашен водач на Оперативно справочно дело, ГОР, Българска евролевица и Българска социалдемокрация е измежду номинираните за място в евролистата на " Заедно ".

След конференцията от Заедно се насочиха на митинг-шествие от НДК до Съдебната палата в столицата с искане за оставка на държавното управление. Там беше връчена петиция на основния прокурор Сотир Цацаров за следствие на корупционните практики на всички равнища в страната.

Формулата за присъединяване в бъдещите избори на придвижване Заедно ще е съдружна и остава отворена и за други обединения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР