Втората фаза на продажбите на билети за предстоящото европейско първенство

...
Втората фаза на продажбите на билети за предстоящото европейско първенство
Коментари Харесай

Втората фаза на продажба на билети за Евро 2024 стартира в началото на декември

Втората фаза на продажбите на билети за идното европейско състезание по футбол в Германия ще стартира на 4 декември, два дни след жребия за груповата фаза. Това оповестиха от Германския футболен съюз (ДФБ), представени от организация ДПА.

По време на втората фаза уредниците и Европейската футболна асоциация (УЕФА) ще пуснат в продажба един милион билети за почитателите на 21 тима, които ще бъдат класирани. Догодина ще има и трета и крайна фаза за трите тима, които ще си завоюват място на футболния конгрес през плейофи.

До момента са продадени към 1.2 милиона билети, а получателите им са определени с лотария от близо 20 милиона поръчки. За момента обаче се знаят единствено дните и стадионите за мачовете в групата, която ще бъде водена от домакина Германия.

Билетите са с цени сред 30 и 1 000 евро.

Европейското състезание ще включва 24 тима, които ще играят в 10 града в Германия сред 14 юни и 14 юли. До момента класирани са Германия, Албания, Австрия, Белгия, Дания, Англия, Франция, Унгария, Нидерландия, Португалия, Румъния, Шотландия, Сърбия, Словакия, Испания, Швейцария и Турция.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР