Втората част на сборника излиза с оригиналните илюстрации на Стивън

...
Втората част на сборника излиза с оригиналните илюстрации на Стивън
Коментари Харесай

Страшни приказки за мрачни вечери 2 – страховити и забавни призрачни истории за малки и големи смелчаци

Втората част на сборника излиза с истинските илюстрации на Стивън Гемъл малко след появяването на сполучливата екранизация, продуцирана от Гийермо дел Торо.
Чудовищата под леглото могат да бъдат и занимателни!
На български език към този момент може да откриете втората част на симпатично стряскащите „ Страшни приказки за мрачни вечери ” от американския публицист и фолклорист Алвин Шварц.
B богато илюстрирания алманах „ Страшни приказки за мрачни вечери 2 “ ще откриете още по-разнообразни и занимателно злокобни истории от фолклора на Северна Америка и от други краища на света.
Илюстрациите на Стивън Гемъл допълват плътните и увлекателно страховити разкази, в които свръхестественото е зад всеки ъгъл, а мракът е поканил на посетители единствено най-смелите.
Бихте ли качили на автостоп същински фантом? Ще отворите ли прозореца, в случай че чуете почукване върху стъклото? Ще дръзнете ли да погледнете в огледалото, в случай че знаете, че в отражението може да видите нещо злокобно? Обичате ли да си вършиме кулинарни опити, изключително в случай че съставките на вечерята имат недоверчив генезис?
Стилът на Шварц е все по този начин обикновен и занимателен, а солидната доза комизъм и подигравка укрепва резултата от четенето и трансформира разлистването на страниците в незабравимо куражлийско премеждие!
Остава единствено да погледнете под леглото.
Бау!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР