Втората бета версия на Android 14 вече е достъпна за

...
Втората бета версия на Android 14 вече е достъпна за
Коментари Харесай

Бета-версията на Android 14 вече е достъпна за Vivo, Oppo, Xiaomi, Nothing и други

Втората бета версия на Android 14 към този момент е налична за инсталиране освен на смарт телефоните Гугъл Pixel, само че и на устройствата от Nothing, Xiaomi, OnePlus и други марки – новите функционалности могат да бъдат тествани от необятен кръг консуматори.

За стартирането на Android 14 Beta 2 стана известно безусловно през вчерашния ден: в нея се поправят грешките на първата предварителна „ бета “ и са добавени някои нови функционалности. По-рано Гугъл пусна предварителните версии на Android най-вече за личните си устройства от серията Pixel, само че в този момент притежателите на смарт телефони от другите производители могат да се причислят към теста – общо 10 марки:

Google; iQOO; Lenovo; Nothing; OnePlus; Oppo; realme; TECNO; vivo; Xiaomi.

На на управлението на бета-версията на Android 14 се изброяват всички тези марки и се дават спомагателни указания от съответния производител, както и на моделите, за които е налична предварителната версия на системата.

Инсталирането на бета-версията може да докара до нестабилната работа на устройството – можете да намалите вероятността от такива последици, като прецизно следвате инструкциите на уеб страницата на производителя.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР