Втора техническа експертиза потвърди данните от първата по делото срещу

...
Втора техническа експертиза потвърди данните от първата по делото срещу
Коментари Харесай

Втора експертиза по делото срещу акушерката Емилия Ковачева потвърди, че записът е автентичен

Втора техническа експертиза удостовери данните от първата по делото против акушерката Емилия Ковачева. Записът е достоверен, не е наслагван и изображенията са същински, показва новата петорна експертиза. Тя повтаря и част от свидетелските показания по делото, оповестява Би Ти Ви.

Ковачева е подсъдима за опит за ликвидиране на четиридневно бебе, осъществен в нощта на 18 април 2015 година

" Има доста доказателства, че акушерката Емилия Ковачева е нанесла телесна щета на новородено ", съобщи прокурорът по делото Николай Христов, представен от Българска телеграфна агенция. Обвинителят е уверен, че записите, които демонстрират по какъв начин подсъдимата нанася удари на бебето, не са подправени.

Адвокатът на Ковачева – Владислав Янев, обаче съобщи, че има подозрения за операция на доказателствата, тъй като прокуратурата не е иззела истинските записи от болничното заведение, като е погубен и компютърът, който ги е правил. Той съобщи също, че разпитите на двама от основните очевидци са били фалшифицирани.

Прокурорът добави, че антропологичната експертиза по делото към момента не е подготвена. На предходно съвещание отбраната изиска антрополог да каже дали точно Ковачева се вижда на записите. Повече четете тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР