Втора сватба очаква Мис Силикон“ Джуалиана Гани, предаде HotArena.Моделката се

...
Втора сватба очаква Мис Силикон“ Джуалиана Гани, предаде HotArena.Моделката се
Коментари Харесай

Горчиво! Джулиана Гани с уникално предложение за брак ВИДЕО

Втора женитба чака „ Мис Силикон “ Джуалиана Гани, съобщи HotArena.

Моделката се похвали, че към този момент е сгодена за колегата си Илиян, а предлагането е станало факт по супер сантиментален метод.

Фитнес инструкторът я заведе във Виена за мотива. В ултра скъпарски първокласен ресторант, ситуиран на висок етаж, той падна пред нея на колене, извади кутийката с пръстен от джоба си и прати Джулката на седмото небе от благополучие.

„ Любов моя, в действителност не чаках.. Останах без думи.. Ти ме одобри каквато съм - с моите странности и лудости! Обичам тее,обичам Виена и няма да не помни този момент…Да,Да,Да “, написа русокоската в мрежата и даде паметния миг във видео, което показа с феновете си.

Напомняме, че през август 2017 Гани подписа брак със Станимир Ташев, само че предходната година се разведоха, защото той единствено я употребявал и не желал да работи. Мис Силикон безусловно го издържала, а той настойчиво отказвал да работи.

С новия й мъж Илиян не стоят по този начин нещата. Той заплати почивката им във Филипините след излизането й от „ Биг Брадър Мост Уонтид “, като двамата изкараха на екзотичното местенце повече от половин месец. Фитнес инструкторът не стопира да я изненадва с дарове и сигурно не стои да чака тя да го устоя. Поне засега…
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР