Втора сензация беляза предварителния кръг за Купата на България. След

...
Втора сензация беляза предварителния кръг за Купата на България. След
Коментари Харесай

Втора сензация за Купата

Втора сензация беляза предварителния кръг за Купата на България. След като Септември Тервел изхвърли Беласица, в този момент същото стори и Балкан Ботевград с Монтана. На помощното игрище до стадион " Христо Ботев " почитателите видяха драма и 120 минути, след които отборът на Иван Редовски ликуваше, а този на Николай Митов завърши скоропостижно с конкуренцията. 

Голове преди почивката нямаше, а Филип Ежике вкара за Монтана в 61-ата минута. Отговорът на " зелените " пристигна посредством Давид Ганчев в 77-ата. Последваха продължения, а в 108-ата минута Александър Христов донесе триумфа на балканци, откакто засече чудесно центриране на капитана на отбора Емил Колев, наследник на баскетболната легенда Йордан Колев.

Балкан (Ботевград) стана третият тим от Трета лига, който си обезпечи място на 1/16-финалите в шампионата за Купата на България. Освен Септември от Тервел, другият е Вихрен (Сандански). Към тях могат да се причислят Спартак (Пловдив) и Севлиево, в случай че се оправят с Марица и Черноморец (Бургас).
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР