Втора съдебна инстанция - Пловдивският апелативен съд, определи мярка за

...
Втора съдебна инстанция - Пловдивският апелативен съд, определи мярка за
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъж, обвинен в контрабанда на 4 кг хероин от Турция

Втора правосъдна инстанция - Пловдивският апелативен съд, дефинира мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на упрекнат в трафик на съвсем 4 кг хероин от Турция през Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево 39-годишен мъж, оповестиха от правосъдната палата. На 11 февруари Хасковският областен съд също постанови арест за Костадин Илиев.

Той бе арестуван на 7 февруари при инспекцията на пункта на ръководен от него лек автомобил и откриването на дрогата на стойност 259 545 лв. в акумулатора. Колата била на неговия другар Н. Т., с който осъществили над 15 пъти пътувания в югоизточната ни съседка и който се търси по случая от органите на Министерство на вътрешните работи, се прецизира в известието на съда.

Вторият обвинен минавал границата пешком и трябвало да заплати на Илиев при завръщането им у нас съгласно обясненията му 500 лв.. Според апелативните съдии, по делото са събрани задоволително доказателства. От тях може да се обоснове съмнение, че арестуваният е съпричастен към повдигнатото му обвиняване, са претекстовете за определението. Наказателният кодекс планува отнемане от независимост от 15 до 20 години, в случай че виновността на подсъдимия бъде потвърдена.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР