Втора коронавирусна вълна е много вероятно да засегне Франция през

...
Втора коронавирусна вълна е много вероятно да засегне Франция през
Коментари Харесай

Франция се готви за втора коронавирусна вълна през есента или зимата

Втора коронавирусна вълна е " доста евентуално " да засегне Франция през есента или зимата, предизвестява научният комитет на държавното управление , до момента в който управляващите се стремят да лимитират нарастването на новите случаи през последните две седмици, оповестява " Ройтерс ".

След прецизни ограничения за блокиране, които понижиха броя на инфекциите, доста европейски стран и в този момент следят увеличение на броя, което е резултат от облекчаването на рестриктивните мерки в опитат да лимитират икономическите вреди и по-голямата социализация през летния сезон.

" Ситуацията е несигурна и всеки миг бихме могли да се насочим към сюжет, който е по-малко следен, като в Испания ", разяснява френският теоретичен комитет в изказване, оповестено от здравното министерство.

" Много евентуално тази есен или зима да преживеем втора епидемиологична вълна " и в случай че хората не съблюдават разпоредбите за обществено разграничаване , не може да изключи връщане на епидемията незабавно след лятото .
 Германия към този момент се бори с втора вълна на COVID-19
Германия към този момент се бори с втора вълна на COVID-19

Броят на случаите е повишен с 879 до 211 281

Предупреждението идва, откакто ръководителят на немския лекарски съюз съобщи, че Германия към този момент се бори с втора вълна и рискува да пропилее ранния си триумф, като облекчава разпоредбите за обществено разграничаване.

Френските управляващи към този момент започнаха да стягат разпоредбите за социална хигиена, градове като Лил и Ница задължиха хората да носят маски по оживени пешеходни улици .

Франция регистрира 3 376 нови доказани случая на COVID-19 през последните три дни и броят на хората, лекувани в интензивни отделения стартира да нараства.
 Задължително стана носенето на маски навън в южните региони на Ница
Задължително стана носенето на маски навън в южните региони на Ница

Това съобщи кметът Кристиан Естроси
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР