Втора журналистическа петиция беше внесена в Народното събрание срещу ограниченията,

...
Втора журналистическа петиция беше внесена в Народното събрание срещу ограниченията,
Коментари Харесай

Поредна петиция внесоха журналисти срещу бариерите в НС

Втора журналистическа петиция беше импортирана в Народното събрание против рестриктивните мерки, които бяха наложени върху медиите от страна на парламентарното управление. Първата към този момент към две седмици е на бюрото на ръководителя на Народно събрание Цвета Караянчева и чака нейната реакция.

Репортерите, отразяващи работата на депутатите, са недоволни, че директният им достъп до народните представители е отсечен с бариери, през които могат да минават единствено стеснен кръг оторизирани лица. Контактът с политиците е вероятен само опосредено – посредством партийните пиари.

„ Наред с множеството механически проблеми, към момента няма отговор КОЙ и за какво отряза достъпа на публицистите до националните избранници и КОЙ подреди връзката с народен представител да се реализира посредством PR на партията, който комфортно може да го скрие или да реши, от негово име, че в този момент не е комфортно да дава отговор на въпроси? “, написа в текста към петицията, импортирана от журналиста Владимир Христовски.

„ Мислите, че по този метод ще ни запушите устата и ще закриете очите ни, в противен случай... по този начин още повече окуражавате същинските публицисти да разкриват нередностите и да търсят отговорност от причинителите им! “, добавя се в текста.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР