Втора група от малки бандюги тероризира столичани. За това сигнализира

...
Втора група от малки бандюги тероризира столичани. За това сигнализира
Коментари Харесай

Мор по време на чума: Втора група малки бандюги тормозят столичани

Втора група от дребни бандюги тероризира столичани. За това алармира читателка на БЛИЦ, която е станала очевидец на ужасна сцена и то точно по време на изключителното състояние и възбраните за излизане без основателна причина на открито.

БЛИЦ напомня, че преди дни три момченца станаха известни с пакостите си по столичната улица "Пиротска ", намираща се в центъра на града. Е, очевидно по техен образец и други гаменчета са решили да се позабавляват по неприличен метод.

По думите на читателката ни дребните бандюги тероризирали двама клошари. Те ги замеряли със снежни топки без никаква причина. Тя се чуди къде тъкмо в този миг са родителите им, по какъв начин по този начин ги пускат на открито на игра по време на карантина. Жената се тормози, че живеем във време, в което уродите си остават уроди и не изпитват грам човещина.

Ето какво тъкмо написа тя:

"Здравейте, желая посредством вас да насоча вниманието на столичната полиция, че групи младежи обикалят столичните квартали и се чудят какви нелепости да създадат... от досада и липса на домашни, може би.

Днес, към 18:00 ч. в региона на 43 блок в Младост, сходна групичка от към 10-ина хлапета замерваха със снежни топки и с цялата си завист и сили двама клошари - млад мъж и стара жена. Единствено аз се осмелих да ги попитам какво срещу имат тях и надлежно ми се изрепчиха. Докато ги разсейвах, мъжът съумя да се качи в рейс, само че дамата се чудеше къде да отиде.

Реши да влезе в квартала, Младост 1а, и да се шмугне сред блоковете. Да де, само че младежите потеглиха след нея. Не зная какво се е случило, нека да е съумяла да се скрие някъде, тъй като явно желаеха да я наранят. Ей по този начин, без причина, от досада.

Въпросът ми е къде са тези, които наблюдават дали се съблюдава карантината? А родителите на тези деца знаят ли къде са отрочетата им, когато е неразрешено безцелното шляене? За страдание, въпреки и притеснителното време, в което живеем, уродите си остават уроди, не изпитват грам човещина и съпричастност.

Между другото случката се разигра пред търговски център, там сигурно има камери! "

На [email protected] БЛИЦ чака вести, фотоси и видео от своите читатели в цяла България и по света

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР