Втора доживотна присъда получи Божидар Атанасов за убийството на бизнесмена

...
Втора доживотна присъда получи Божидар Атанасов за убийството на бизнесмена
Коментари Харесай

Край! Втора доживотна присъда за мистериозното убийство на Оги Лудия

Втора доживотна присъда получи Божидар Атанасов за убийството на предприемача Огнян Харизанов. Окръжен съд в Пловдив го призна за отговорен за това, че през 1997 година на вилата му в Родопите е екзекутирал Огнян Харизанов - Оги Лудия пред очите на жена му, на децата му и на гостите, които фамилията е имало.

До момента никой не е обявил публично повода за жестокото закононарушение, само че се счита, че в мистериозното ликвидиране са забъркани опиати и доста пари.

Няма открит гарант на разстрела, само че съдът признава, че убиецът сигурно е Божидар Атанасов.

Вечерта на изтезанието Божидар Атанасов е бил на хижа, която се е намирала на 40 км от вилата на Харизанов. Той е напуснал скрито компанията си, придвижил се е до вилата на Харизанов, дебнал е прикрит зад бор и е прострелял с ловна пушка Оги Лудия.

Божидар Атанасов не се признава за отговорен и в последните думи сподели: " Невинен съм, апелирам да ме оправдаете! " Преди месец Окръжен съд даде на Божидар Атанасов също доживотна присъда за поръчковото ликвидиране на пловдивския митничар Георги Дребчев. Екзекуцията е била осъществена в далечната 1999 година Причината още веднъж са доста пари и колета опиати.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР