Втора част от дуалогията на Ребека Рос Бунтът на кралицата

...
Втора част от дуалогията на Ребека Рос Бунтът на кралицата
Коментари Харесай

Триумфът на кралицата: кървавият път на свободата и любовта

Втора част от дуалогията на Ребека Рос „ Бунтът на кралицата ” приключва историята за почтената госпожица Бриена, трансформирала се в смела и мощна млада жена, подготвена да пожертва всичко в името на истината, свободата и любовта.
„ Триумфът на кралицата ”, втора и крайна част от епичната дуалогия на Ребека Рос, носи даже още повече романтика, екшън, интриги, магия и свирепост във фантастичния свят на Мевана. Само няколко месеца след събитията от „ Бунтът на кралицата ” нови съюзи се заформят, остарели сенки надигат глава от предишното, а Бриена и Картие би трябвало да избират сред дълга и повелите на личните им сърца. Защото нищо не прави човек по-уязвим от дълбоката, откровена обич.
Революцията е завършила и на трона още веднъж има кралица. Битката е извоювана, а семейство Ланън са затворени в очакване на присъда за зверствата, които са направили, до момента в който са управлявали Мевана. Сега на плещите на Бриена, Журден, Картие и Изолда пада тежката задача освен да възстановят трона на законния му правоприемник, само че и да повдигнат още веднъж от пепелта на войната личните си земи и кланове. Но факции, правилни на името Ланън, към момента имат огромно въздействие измежду благородните фамилии и когато Деклан Ланън съумява да избяга от пандиза, на четиримата герои се постанова бързо да научат на кого могат да се доверят. Преди Деклан да събере задоволително сили, с цел да заеме престола, гневната опозиция против старите тирани би трябвало да посрещне най-опасното си предизвикателство до момента.
Втората част от дуалогията на Ребека Рос „ Бунтът на кралицата ” приключва историята, почнала с младото момиче на име Бриена. Толкова надалеч от почтената госпожица, която търси своя път в света, в „ Триумфът на кралицата ” Бриена се сблъсква с немислимо принуждение, епични борби и свирепост от най-тъмните кътчета на човешката душа. Старият ѝ преподавател, с който тя в този момент споделя несъкрушима, пламенна обич, е постоянно до нея, само че някои пътища Бриена би трябвало да измине сама. Момичето би трябвало да се уповава на вътрешната си мощ и личната си вътрешен глас, тъй като това е единственият метод да опази всичко, в което вярва… и хората, които обича.
Поредицата в две елементи – „ Бунтът на кралицата ” и „ Триумфът на кралицата ” – на Ребека Рос печели сърцата на стотици хиляди читатели по целия свят, като се трансформира в бестселър още с излизането си по книжарниците. В свят на неспирни рискове, горди кланове и магия, въодушевен от историята на Шотландия, едно младо момиче би трябвало да се изправи против света в името на свободата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР