Втора българка след успеха на Нина Добрев е на път

...
Втора българка след успеха на Нина Добрев е на път
Коментари Харесай

Интересна среща на млада българска актриса с Брад Пит

 Втора българка след триумфа на Нина Добрев е на път да покори необятния американски кино пазар. Младата актриса Мариета Мелроуз взе участие в третия сезон на сериала на " Нетфликс " - " Нетипичен ". Продукцията споделя историята на 18-годишния Сам, който страда от аутизъм и знае безусловно всичко за пингвините, тъй като те са огромната му пристрастеност. Заобикалящият го свят обаче не е толкоз благ и разбиращ. В третия сезон Сам отива в лицей, което е голямо предизвикателство за момче като него. Сред новите му другари ще бъде Евелин, в чиято роля ще забележим българката Мариета Мелроуз. Епизодите с нейно присъединяване към този момент се завъртяха от 1 ноември на платформата.

Междувременно на един от фестивалите в Лос Анжелис, където Брад Пит участвал като фен, двамата с Мариета се засекли. Случката станала, откакто нашенката се обърнала внезапно и за секунда да разлее напитката на холивудския красавец. След последвалите извинения тръгнал диалог. Накрая Брад, който сега се занимава и с частни образования на артисти, разпитал Мариета в какво тъкмо играе.

Тя му разказала и вмъкнала, че той е обичаният й артист. Веднага по-късно Пит взел телефона на мениджъра й и загатнал, че ще се радва дружно да вземат участие в предстоящ план, оповестява " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР