Втора българка след Нина Добрев е на път да покори

...
Втора българка след Нина Добрев е на път да покори
Коментари Харесай

Брад Пит Си Хареса Българка

Втора българка след Нина Добрев е на път да покори американския кино хоризонт. Младата актриса Мариета Мелроуз взе участие в третия сезон на сериала на Нетфликс “Нетипичен”. Поредицата споделя историята на 18-годишния Сам, който страда от аутизъм и знае безусловно всичко за пингвините, тъй като са огромната му пристрастеност. Заобикалящият го свят обаче не е толкоз благ и разбиращ.

В третия сезон Сам отива в лицей, което е голямо предизвикателство за момче като него. Сред новите му другари е Евелин, в чиято роля ще забележим българката. Епизодите с нейно присъединяване към този момент се завъртяха от 1 ноември на платформата.

Междувременно на един от фестивалите в Лос Анджелис, където Брад Пит участвал като фен, двамата с Мариета се засекли. Случката станала откакто тя внезапно се обърнала и за малко да разлее напитката си върху холивудския красавец. След последвалите извинения тръгнал диалог. Накрая Брад, който сега се занимава с частни образования на артисти, разпитал Мариета в какво тъкмо играе.

Тя му разказала и вметнала, че той е обичаният й артист, написа България през днешния ден. Веднага по-късно Пит взел телефона на мениджъра й и загатнал, че ще се радва да снимат план дружно.

Българката е имала опция да се допре и до други холивудски величия. През 2012 година димпломанти на Международна гимназия “Златарски” отидоха на Оскарите. Мелроуз беше измежду основните лица в отразяването на блестящото събитие. Актрисата съумя да вземе изявленията от Виола Дейвис, Себастиан Лелио и други.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР