Всяко враждебно действие срещу Йемен ще има тежки последици и

...
Всяко враждебно действие срещу Йемен ще има тежки последици и
Коментари Харесай

Хусите: Всяко враждебно действие срещу Йемен ще има тежки последици и ще струва много

Всяко враждебно деяние против Йемен ще има тежки последствия и ще коства доста, съобщи Али ал Кахум, член на политбюро на групировката на хусите " Ансар Аллах " пред телевизия " Ал Маядин ", съобщи Ройтерс.

" Хусите няма да изоставят палестинската идея, без значение от заканите на Съединени американски щати, Израел или Запада " , сподели той и добави, че интервенциите против Израел ще продължат.

Йемен е подготвен с всички отбранителни благоприятни условия да отговори на всевъзможни американски, израелски или западни враждебни ходове , сподели той.

" Йемен се грижи за отбраната на интернационалното морско мореплаване в сходство с интернационалните закони и правила ", съобщи Ал Кахум.

По-рано денем американските военни оповестиха, че офанзиви от следената от хусите част на Йемен са поразили два кораба под либерийски байрак в пролива Баб ал Мандеб.

Част от свързаната с Иран " Ос на съпротивата ", хусите нападат плавателни съдове по морските пътища в Червено море и нападат Израел с безпилотни самолети и ракети.

Хусите, които ръководят огромна част от Йемен, обявиха, че ще продължат офанзивите си, до момента в който Израел не спре офанзивата си в линията Газа.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР