Всяко следващо поколение смартфони идва с куп нови функции с

...
Всяко следващо поколение смартфони идва с куп нови функции с
Коментари Харесай

Четирите най-ужасни смартфона в историята

Всяко последващо потомство смарт телефони идва с куп нови функционалности за да притегли вниманието на потребителите и да ги изкуши с най-модерните технологии. Има обаче случаи, в които се разпореждат доста очаквания на някой дълго чакан модел, които най-после обаче се оказват неоправдани. Пример за това са и тези четири смарт телефона, които са измежду най-лошите, излизали на пазара до момента:

BlackBerry Storm

 Снимка 368181
Източник:

Когато тъчскрийн смарт телефоните завладяват пазара, досегашният тогава водач RIM, който господства с марката си BlackBerry, схваща, че би трябвало да се съобрази с новата наклонност. Канадската компания излиза с BlackBerry Storm, който обаче се оказва неприятно планиран смарт телефон с много проблеми с тъчскрийна, слаба батерия и стар програмен продукт. Освен това той не поддържа Wi-Fi връзка. Това води до връщането на цялостен един милион бройки от модела.

HTC Thunderbolt

 Снимка 368173
Източник:

Смартфонът беше първият същински 4G смарт телефон, което породи съществени упования от него. Потребителите обаче бързо бяха разочаровани преди всичко от забавянето на неговото стартиране на пазара. В допълнение той имаше проблеми с връзката с интернет. При доста продадени бройки се появи и недостатък, който караше смарт телефоните сами да се рестартират без причина.

Amazon Fire Phone

 Снимка 368172
Източник:

След като пусна сполучливи модели таблети, американският колос Amazon реши да показа и своя серия смарт телефони - Fire Phone. Това обаче не се оказа сполучлив ход за компанията, като моделът не предложи доста впечатляващи функционалности, а в това време работеше много постепенно.

В допълнение той работеше с операционна система Fire - версията на Amazon на Android, която не поддържаше приложенията на Гугъл и някои други app-ове. Резулатът се показваше в прекъсване на модела и 170 милиона загуба за компанията.

Samsung Galaxy Note 7

 Снимка 302272
Източник:

Note версията на флагманите на Samsung са измежду най-хубавите смарт телефони, които човек може да си купи изобщо. Това обаче не важи за злополучния Note 7. Той впечатляваше с дизайна си и всички забавни функционалности, до момента в който не... експлоадира, безусловно.

Около Samsung се зароди скандал, откакто редица консуматори рапортуваха за недостатък, довед до експлоадирането или възпламеняването на смарт телефоните без забележима причина. Това докара до изтеглянето на модела от пазара.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР