Всяко съвременно момиче обича усещането за независимост и свобода в

...
Всяко съвременно момиче обича усещането за независимост и свобода в
Коментари Харесай

Оферта за свободни летни пътешествия

Всяко модерно момиче обича чувството за самостоятелност и независимост в днешния динамичен свят, и в това няма никаква загадка. До огромна степен те зависят от финансовата ни сигурност, изключително в интервала на летните почивки, когато се чакат по-големи разноски, за които някои от нас икономисват с месеци.

Револвиращата кредитна карта MasterCard от СИБАНК предлага малко по-различен и по-съвременен метод към реализиране на финансова независимост и сигурност. Тя ни дава опция да пътуваме свободно с безвъзмездна застраховка при пътешестване в чужбина, както и да пазарим преференциално, защото дава един от най-хубавите лихвени проценти. Може би това е решението на казуса с почивката?Какви други преимущества дава кредитната карта от СИБАНК:
Няма годишна такса за обслужване през първата година;45 дни гратисен интервал при покупка и изтегляне от АТМ;Пазаруване и изтегляне на пари в брой на заем, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, без ограничаване във времето;Разсрочване на употребената сума на вноски;Свободно установяване на какъв брой и какви по мярка вноски да бъдат разсрочени направените покупки;Издаване на спомагателна карта към кредитния предел на посочено от картодържателя пълнолетно лице;Лихва се дължи само върху употребяваната част от кредитния лимит;Чрез чип картата “For you ” се обезпечава още по-висока степен на отбрана против измами, злоупотреби и подправяне.
Повече информация за кредитната карта MasterCard от СИБАНК и опция за поръчка онлайн можете да намерите на . 

С поддръжката на СИБАНК
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР