Всяко решение в сферата на национална сигурност трябва да се

...
Всяко решение в сферата на национална сигурност трябва да се
Коментари Харесай

Румен Радев: Трябва да търсим изход от проблемните коалиции във властта

" Всяко решение в областта на национална сигурност би трябвало да се управлява от ясни критерии за успеваемост, резултатност и сигурност. Моето решение по отношение на закона, ще го разглася в инструкции от Конституцията период ", съобщи президентът Румен Радев във връзка измененията в Закона за Министерство на вътрешните работи и основаването на конструкция, която дублира активността на Националната работа за защита (НСО).

" Този закон би трябвало да удостовери, че дава отговор на критериите, които изброих. Според мен той не дава отговор ", уточни още Радев.

В отговор на въпрос дали ще наложи несъгласие, Радев още един път уточни, че ще разгласи решението си в период – до 22 юни ще имате подробни претекстове.

" Това не е удар към мен, а към държавността ", сподели още Радев в отговор на журналистически въпрос.

И най-благородната цел не може да бъде оправдана с метода на нейното порочно осъществяване, изключително когато страната налива наши пари в частна банка без пояснение за финансовия дефицит и рентабилността на това. Правителството на Борисов от дълго време дължи отговор по какъв начин и къде се харчат нашите пари, съобщи президентът Радев във връзка поддръжката за ПИБ от страна на страната.

Да не забравяме, че сходна изкуствена стабилизация преди влизането във валутния блок не постоянно води до трайни решения, сподели още Радев.

" Самопризнанията на господин Божков за взаимни крупни корупционни схеми с властта изключват моя поддръжка. Но не аз, други би трябвало да се оправдават за господин Божков. Други са пушили пури с него, аз даже не знам неговия телефон ", сподели още Румен Радев пред медиите на полигона в Доброславци, където следи тренировки на НСО.

" Нямам публично удостоверение на поканата за парада в Москва ", сподели още Радев. Той уточни, че не може да рискува да попадне в карантина и изолираност след едно такова посещаване.

Президентът дефинира като “въпроси от кухнята на коалицията” напрежението сред съдружните сътрудници. Очевидно бъдещето, което ни чака, е от ден на ден България да се ръководи от проблематични обединения. Трябва да търсим излаз от този модел, добави още президентът.

" Демонстративното отвращение на господин Борисов да се ревизира достоверността на излезлия аудио запис е меко казано извънредно. Този запис е груба, брутална офанзива против Народното събрание и нашето европейско развиване ", сподели още президентът, отбелязвайки, че свадите зачестяват.

" Ако господин Борисов и неговият кръг настояват, че записът е подправен, то този измамник би трябвало да бъде открит и осъден ", уточни още Радев и добави: Ако ние бавим експертизата на записа, то непознатите служби ще я създадат за потребностите на своите държавни управления.

*Източник: https://bgnesagency.com/
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР