Всяко правителство има основание за своя кадрова политика. Твърдо не

...
Всяко правителство има основание за своя кадрова политика. Твърдо не
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Не е имало кадрови удари срещу БСП

Всяко държавно управление има съображение за своя кадрова политика. Твърдо не е имало целенасочени удари против Българска социалистическа партия. Това съобщи в ефира на Би Ти Ви служебният министър председател Гълъб Донев. 

България и Шенген

Очаквам това, което излезе от инспекцията на експертна група, направена в България и Румъния – че сме изпълнили всички критерии и отговаряме на всички законови рамки, с цел да бъдем признати в Шенген. Има песимистично настроени европейски водачи, което препяства участието ни в Шенген. Сега отговорността се пръхвърля на политиците, акцентира той. 

Ползите от участието ни в Шенген за хората са, че няма да ги има опашките на Кулата, на двата моста на Дунав, свободно ще могат да минават границите жителите на общността. Бизнесът ще развива своята активност доста по-бързо. 

Офертите за изтребители и оръжието за Украйна

Целта, която сме си сложили, тъй като решението ще е на Народно събрание, е да осигурим еърполисинга на българското небе, да осигурим суверенитета на България по въздух, поради това, че доставката на Ф-16 от Съединени американски щати ще се забави. Ние не желаеме нови самолети. Засега сме получили предложения на самолети от две страни - Франция, с цел да осигурим прехода от МиГ-29 и Ф-16.

Що се отнася до това дали да дадем оръжие на Украйна, както сподели и военният министър ние  нямаме задоволително оръжие, което да е годно, с цел да предоставим на Украйна. В прочут смисъл в това има риск за националната ни сигурност, само че действителна директна военна опасност към България няма.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР