Всяко правителство е редно да формира свой екип, който да

...
Всяко правителство е редно да формира свой екип, който да
Коментари Харесай

Областният управител на област Бургас проф. Мария Нейкова подаде оставка

Всяко държавно управление е редно да образува собствен екип, който да извършва на районно равнище политиката на Министерски съвет, посочи проф. Нейкова 

Областният шеф на област Бургас проф. Мария Нейкова подаде през днешния ден оставка със заявление до Министерски съвет, оповестиха от пресцентъра на администрацията й.

Като главен претекст се показва, че всяко държавно управление е редно да образува собствен екип, който да извършва на районно равнище политиката на Министерски съвет.

„ В претекстовете ми няма нищо персонално, в противен случай - има единствено уместност и предвидливост с настъпилите промени на централно политическо равнище. С министър-председателя учен Денков сме били част от един екип и аз го поздравих със заемането на поста министър-председател в един толкоз сложен за страната миг и му пожелах триумф в извеждането на България от политическата и икономическа рецесия. С достолепие изпълнявах уговорките си като регионален шеф към служебното държавно управление с министър председател Гълъб Донев “, сподели регионалният шеф проф. Мария Нейкова.

Областният шеф показва своята признателност към всички държавни институции, представители на локалната власт, неправителствени организации, представители на бизнеса, медиите и на екипа на Областна администрация Бургас за положителното съдействие и правилната екипна работа.

„ Ще остана на поста си и ще извършвам отговорностите си, в това число и моят екип, до вземането на решение от страна на Министерски съвет “, добави още проф. Нейкова.

Както Флагман.бг писа най-вероятно постът ще бъде поверен на досегашния зам.-областен шеф Пламен Янев, който бе и в екипа на Стойко Танков, и в този на проф. Мария Нейкова. (

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР