Всяко пътешествие е заредено с много положителни емоции, но понякога

...
Всяко пътешествие е заредено с много положителни емоции, но понякога
Коментари Харесай

Гонка с полиция, разбити глави и кръв: Боян Тодоров и неговото щуро пътешествие в Барселона

Всяко странствуване е заредено с доста позитивни страсти, само че от време на време се случват неприятни и непредвидени събития, които може да ни скапват настроението. 

YouTube звездата Боян Тодоров описа за Vbox7, че е имал точно такова неприятно преживяване, само че не в у нас, а в чужбина. Боян отпътувал на екскурзия в Испания с майка си и някои негови другари. Всичко обаче почнало още със слизането на летището в Барселона. 

Виж още: ТОП 5 на най-горещите мацки в " Игри на волята 4 "  

Групата се насочила към ескалатор, който води към метрото за града. Проблемът бил, че преносимите стълби били много стръмни. В един миг настъпила страшна блъсканица, а когато Боян се обърнал видял, че един мъж пада по ескалатора с бажажа си. " Мъжът се търкулеше, стигна до долу и цялата му глава беше покрита в кръв ", споделя Боян. Инфлунсърът незабавно подал сигнал, че има потърпевш мъж, само че испанците дали отговор, че не ставало въпрос за нещо незабавно. " Явно испанците имат необичайно схващане за незабавен случай ", споделя Боян. Той и приятелите му обаче помогнали с подръчни материали на индивида.

Виж още: НиЛо или Симона Загорова: Объркаха дъщерята на Глория за плеймейтката 

Това обаче не е всичко. На идващия ден Боян и групата му са в барселонското метро, само че в един миг непознато момче припада във влака. На помощ още веднъж се впускат Боян и групичката към него. Браво, будни жители!

Но това ОТНОВО не е всичко... В един от идващите дни една кола се врязала във витрината на магазин, имало полицейска гонка, а един човек тичал с разрушена глава. Подробен роман чуйте във видеото горе, а ние не ви пожелаваме да ходите с Боян на екскурзия в Испания!

Изображение: https://www.instagram.com/boyantodorov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР