Всяко от тях струва 4699,53 долара“ВИП пакет включва вечеря в

...
Всяко от тях струва 4699,53 долара“ВИП пакет включва вечеря в
Коментари Харесай

Тръмп продава парчета от „затворнически“ костюм

Всяко от тях коства 4699,53 $
“ВИП пакет ” включва вечеря в “Мар-а-Лаго ”

Доналд Тръмп продава части от костюма, който носи на полицейската фотография, направена му през август в пандиза в окръг Фултън в щата Джорджия, съобщи ДПА.

Общо костюмът е нарязан на 2024 части (вероятно знак за идната година, в която ще се проведат президентски избори в Съединени американски щати, за които Тръмп се кандидатира). Всяко парче се продава на цена от 4699,53 $.

“Беше прелестен костюм, повярвайте ми, в действителност прекрасен ”, написа той в обществената си мрежа “Трут сошъл ”, като даде обещание, че ще остави подпис на “някои ” от продадените части плат.

Тръмп беше облечен в тъмносин костюм, когато се яви за регистрация в затворническия център в окръг Фултън по отношение на повдигнатите против него 13 обвинявания. Те включват опит за анулация на резултати от президентските избори от 2020 година Тръмп отхвърля да е нарушил закона.

За да могат поддръжниците на 77-годишния политик да си купят част от въпросния костюм, първо би трябвало да си купят 47 “дигитални карти ”. Върху тях има изображения, представящи някогашния американски президент като киборг, каубой и супер воин с мечове и щит. Всяка една от тях коства 99 $.

Има и “ВИП пакет ” - човек, купил 100 “дигитални карти ”, получава парче от костюма и опция за галавечеря в имението на Тръмп “Мар-а-Лаго ” във Флорида.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР