“Всяко напрежение, студен или по-горещ конфликт в рамките на коалицията

...
“Всяко напрежение, студен или по-горещ конфликт в рамките на коалицията
Коментари Харесай

Росен Желязков: Всяко напрежение в коалицията я прави по-силна

“Всяко напрежение, леден или по-горещ спор в границите на обединението я прави по-силна. Свидетели сме на това, както във връзка с отдръпването на двата разнообразни плана в периодите за анулация на дерогацията, по този начин и в желанието да бъде импортиран общ подобен. "

Това сподели ръководителят на Народното събрание Росен Желязков във връзка напрежението в обединението около решението на здравния министър проф. Христо Хинков да освободи на шефа на “Пирогов ” доктор Валентин Димитров.

“От друга страна, обединението, колкото повече укрепва, толкоз повече се тормозим, че в нашите съдружни сътрудници назряват избрани спорове, които да доведат до различен тип напрежение. Както споделя народът - къде го чукаш, къде се пука. Затова ние считаме, че не би трябвало да позволяваме повече напрежение, тъй като имаме значими задания, изключително преди Коледа и Нова година ”, безапелационен бе той.

Отношение може да вземе или здравният министър, или министър председателят. Това е откритият ред. Позицията на здравната комисия през вчерашния ден беше ясна. Тя е в поддръжка на това кадровите решения, изключително за структуроопределящи лечебни заведения, да минава през координиране при отчитане на успеваемостта, резултатите и значимостта, добави той.

Запитан по какъв начин ще бъде продължена работата на обединението, в случай че въпреки всичко шефът на “Пирогов ” бъде дефинитивно освободен, сподели: Предвид прекъсването на вписването, това не може да бъде осъществено правно, тъй че ние нямаме проблем сега.

Сигурен съм, че болшинството на ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи е монолитно и ще извърши уговорката, който е поело, разяснява шефът на Народното събрание във връзка с конституционните промени. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР