Всяко малко момиче си е мечтало поне веднъж, поне за

...
Всяко малко момиче си е мечтало поне веднъж, поне за
Коментари Харесай

15 звезди, които са се омъжили в цветни сватбени рокли

Всяко малко момиче си е мечтало най-малко един път, най-малко за малко, някой ден да се види в красива бяла рокля, казвайки това най-важно и особено „ Да! “ в живота си. Когато пораснем обаче, от време на време ни се желае да бъдем по-различни, по-интересни и по тази причина доста дами избират да се омъжат в рокля, друга от бялото.

Правят го и звездите, които постоянно следим за фешън музи освен на аления килим и освен когато самите те пазарят, само че и когато споделят „ Да! “ (дори и да го вършат няколко пъти). И цветната сватбена рокля напълно не е волност на новото хилядолетие.

Напротив, още през 1937 година Уолис Симпсън се омъжва за принц Едуард VIII в копринена синя рокля (това за нея въпреки всичко е трети брак). Легендарната Елизабет Тейлър, известна също с поредицата си от сватби и любовни истории, също избира да носи цветове, разнообразни от бялото. Някои даже отиват в другата прекаленост и обличат черно – както прави Мерилин Монро, когато споделя „ Да! “ на Джо Димаджо, както прави и Сара Джесика Паркър на сватбата си с Матю Бродерик.

Кои други звезди излизат отвън традицията вижте в галерията ни!

 
Най-красивата младоженка на света!

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР